Over Magda de Muijnck

27 februari 2013

 

IMG_0003_2

Magda de Muijnck

Het goed indelen van een winkel gaat zowel op verstand als gevoel. Dit gevoel voor wel of niet goed wordt mede gevoed door mijn eigen liefde voor winkels. Ik wil tijdens het winkelen het hele assortiment zien in korte tijd, daarbij informatie krijgen en verrast worden. Na mijn opleiding aan het NIMETO-Utrecht heb ik 10 jaar als etaleur gewerkt in de optiek en parfumerie (onder meer Parfumerie Douglas). In 1998 stond ik als Visual Merchandiser aan de wieg van de ontwikkeling van het nieuwe winkelconcept van EuropaTuin. Dit heb ik in de jaren erna in de winkels een gezicht gegeven; ondernemers en winkelmedewerkers overtuigd van de werking van een goede winkel. In 2004 vond ik een uitdaging in de food bij Oil & Vinegar. Met name het internationale karakter van dit bedrijf maakte het een periode om niet snel te vergeten. Inmiddels werd ik ook voor andere projecten gevraagd, waardoor ik gestart ben met VM Support.De opgedane ervaring en een groot netwerk maakt van VM Support een bedrijf dat ondersteuning biedt om de omzet van je winkel te verhogen.